SLATE MENU
Starter + Main course + Dessert
35.00 €
STARTERS You can also choose starters from the CURRENT MENU

HOMEMADE SALMON DUO: SMOKED AND GRAVELAX
Homemade beechwood smoked salmon, homemade salmon gravlax, black bread toast and chef's tzatziki






Entrée du moment
Crème de maïs cookie au chorizo




Entry of the moment
Thin tart with artichoke tapenade, feta and eggplant





Puglia Salad
Salad, burratina, crunchy vegetables, sun-dried tomatoes, homemade pesto rosso and herb croutons




DISHES You can also choose a dish from the CURRENT MENU

MAGRET DE CANARD
Magret de canard basse température sauce whisky, pommes de terre rôties aux herbes et légumes du moment (environ 200g)





Dish of the day
Fish stew with pesto, steamed potatoes and vegetables



Dish of the day
Asian-style chicken stir-fry, Cantonese rice with vegetables





SNACKED SAINT JACQUES
Lightly seared scallops, carrot-lemongrass-ginger sauce, risotto and seasonal vegetables




DESSERTS, FAISSELLE AND CHEESES

Plate of LOCAL cheese
Plate of cheeses from our regionOn the menu right now: Duo
A la carte and Slate Menu: Trio
(non-contractual photo)



Dessert of the moment
Fresh chocolate with nuts, English vanilla





Dessert of the moment
Fresh fruit salad, sorbet and homemade lemon cake




Faisselle salée ou coulis de fruits rouges
Coulis de fruits rouges et sucre ou crème fraiche et échalotte-ciboulette
LA MURE DANS TOUS SES ETATS
La MURE dans tous ses états et son sorbet cassis maison







Le Café Gourmand (sup 2€ dans Menu L'Ardoise)
Mignardises maison selon l'inspiration du Chef accompagné de son café, thé ou infusion.100% maison
SUPPLEMENT 2€ DANS MENU ARDOISE
(Photo non contractuelle)




MENU STARTER MAIN COURSE
Starter + Main course
30.00 €
STARTERS Possibility to choose the starters from the MENU OF THE MOMENT menu

DUO MAISON DE SAUMON : FUME ET GRAVELAX
Saumon fumé maison au bois de hêtre, gravelax de samon maison, toast de pain noir et tzatziki du chef






Entrée du moment
Tarte fine de tapenade d'artichaut, feta et aubergines





Entry of the moment
Cream of corn cookies with chorizo




Salade des Pouilles
Salade, burratina, légumes croquants, tomates confites, pesto rosso maison et croutons aux herbes




DISHES You can also choose a dish from the CURRENT MENU

DUCK BREAST
Slow-cooked duck breast with whisky sauce, roasted potatoes with herbs and seasonal vegetables (approx. 200g)





Plat du moment
Sauté de volaille à l'asiatique, riz cantonais aux légumes





Plat du moment
Nage de poisson au pistou, pommes vapeur et légumes



SAINT JACQUES SNACKEES
Noix de Saint Jacques juste snackées, sauce carottes-citronnelle-gingembre, risotto et légumes du moment




MENU MAIN COURSE DESSERT
Main course + dessert
30.00 €
DISHES You can also choose a dish from the CURRENT MENU

MAGRET DE CANARD
Magret de canard basse température sauce whisky, pommes de terre rôties aux herbes et légumes du moment (environ 200g)





Plat du moment
Sauté de volaille à l'asiatique, riz cantonais aux légumes





Plat du moment
Nage de poisson au pistou, pommes vapeur et légumes



SAINT JACQUES SNACKEES
Noix de Saint Jacques juste snackées, sauce carottes-citronnelle-gingembre, risotto et légumes du moment




DESSERTS, FAISSELLE AND CHEESES

Assiette de fromage LOCAUX
Assiette de fromages de notre régionEn menu du moment : Duo
A la carte et Menu L'Ardoise : Trio
(photo non contractuelle)



Dessert du moment
Fraicheur chocolat aux noix, anglaise vanille





Dessert du moment
Salade de fruits frais, sorbet et cake citron maison




Salted cottage cheese or red fruit coulis
Coulis of red fruits and sugar or fresh cream and shallot-chives
BLACKBERRY IN ALL ITS FORMS
Blackberry in all its forms and its homemade blackcurrant sorbet







The Café Gourmand (extra €2 in the L'Ardoise Menu)
Homemade delicacies inspired by the Chef, accompanied by coffee, tea or herbal tea.100% homemade
SUPPLEMENT 2€ IN SLATE MENU
(Non-contractual photo)




Net prices - Taxes and service included