SLATE MENU
Starter + Main course + Dessert
35.00 €
STARTERS You can also choose starters from the CURRENT MENU

Entrée du moment
Taboulé de chou fleur et petits légumes, houmous de betterave sur cracker aux graines
Entrée du moment
Bahn Cuon à la crevette (raviolis vietnamien), salade de duo de chou
CORDINA'S EGGS MEURETTE
2 poached eggs with meurette sauce, country bacon, mushrooms and croutonsGLUTEN-FREE POSSIBILITY

AUTUMN SALAD
Green salad, crunchy vegetables, crispy roasted blue cheese, candied butternut squash and walnutsAVAILABLE AS A SALAD OR AS AN A LA CARTE MEAL
(PHOTO = MEAL SALAD)
DISHES You can also choose a dish from the CURRENT MENU

FILET DE SANDRE
Filet de sandre, connellonis farcis au butternut et sauce bisque de crevettes
RUMSTEAK PAVE IGP BURGUNDY CHAROLAIS
Grilled rump steak, full-bodied jus, potato gratin and seasonal vegetables
Dish of the day
Pork sautéed with cider and tarragon, potatoes stuffed with fresh cheese, salsify purée
Dish of the day
Sicilian-style mackerel balls, quinoa and green lentils, flat beansDESSERTS, FAISSELLE AND CHEESES

Plate of LOCAL cheese
Plate of cheeses from our regionOn the menu right now: Duo
A la carte and Slate Menu: Trio
(non-contractual photo)

Dessert of the moment
Blackcurrant craquelin choux pastry, homemade hazelnut ice cream
Dessert of the moment
Alexis' brownie, walnut custard, tonka bean mousse
Faisselle salée ou coulis de fruits rouges
Coulis de fruits rouges et sucre ou crème fraiche et échalotte-ciboulette
Le Café Gourmand (sup 2€ dans Menu L'Ardoise)
Mignardises maison selon l'inspiration du Chef accompagné de son café, thé ou infusion.100% maison
SUPPLEMENT 2€ DANS MENU ARDOISE
(Photo non contractuelle)

MOELLEUX CHOCOLAT NOIR
Le moelleux chocolat noir d'Alexis et crème glacée au miel maisonMENU STARTER MAIN COURSE
Starter + Main course
30.00 €
STARTERS Possibility to choose the starters from the MENU OF THE MOMENT menu

Entry of the moment
Cauliflower and mixed vegetable tabbouleh, beetroot hummus on a seeded cracker
Entry of the moment
Shrimp Bahn Cuon (Vietnamese dumplings), duo of cabbage salad
OEUFS MEURETTE DU CORDINA
2 oeufs pochés sauce meurette, lard paysan, champignon et croutonsPOSSIBILITE SANS GLUTEN
Pork meatAlcohol
I love
Home Cooked
Chef's Suggestion
Gluten
Eggs

SALADE D'AUTOMNE
Salade verte, légumes croquants, croustillants de bleu rôtis, potimarron confits et noixDISPONIBLE EN SALADE REPAS A LA CARTE
(PHOTO = SALADE REPAS)
DISHES You can also choose a dish from the CURRENT MENU

ZANDER FILLET
Pike-perch fillet, connelloni stuffed with butternut squash and shrimp bisque sauce
PAVE DE RUMSTEAK IGP BOURGOGNE CHAROLAIS
Pavé de rumsteak grillé, jus corsé, gratin de pommes de terre et légumes du moment
Plat du moment
Sauté de porc au cidre et estragon, pommes de terre farcie au fromage frais, purée de salsifis
Plat du moment
Boulettes de maquereau à la sicilienne, quinoa et lentilles vertes, haricots platsMENU MAIN COURSE DESSERT
Main course + dessert
30.00 €
DISHES You can also choose a dish from the CURRENT MENU

FILET DE SANDRE
Filet de sandre, connellonis farcis au butternut et sauce bisque de crevettes
PAVE DE RUMSTEAK IGP BOURGOGNE CHAROLAIS
Pavé de rumsteak grillé, jus corsé, gratin de pommes de terre et légumes du moment
Plat du moment
Boulettes de maquereau à la sicilienne, quinoa et lentilles vertes, haricots plats
Plat du moment
Sauté de porc au cidre et estragon, pommes de terre farcie au fromage frais, purée de salsifisPork meatAlcohol
Home Cooked
Gluten
Milk
DESSERTS, FAISSELLE AND CHEESES

Assiette de fromage LOCAUX
Assiette de fromages de notre régionEn menu du moment : Duo
A la carte et Menu L'Ardoise : Trio
(photo non contractuelle)

Dessert du moment
Chou craquelin au cassis, crème glacée noisettes maison
Dessert du moment
Brownie d'alexis, anglaise aux noix, mousse fève Tonka
Salted cottage cheese or red fruit coulis
Coulis of red fruits and sugar or fresh cream and shallot-chives
The Café Gourmand (extra €2 in the L'Ardoise Menu)
Homemade delicacies inspired by the Chef, accompanied by coffee, tea or herbal tea.100% homemade
SUPPLEMENT 2€ IN SLATE MENU
(Non-contractual photo)

SOFT DARK CHOCOLATE
Alexis's dark chocolate fondant and homemade honey ice creamNet prices - Taxes and service included