SLATE MENU
Starter + Main course + Dessert
35.00 €
STARTERS You can also choose starters from the CURRENT MENU

Entry of the moment
Quinoa salad, homemade salmon rillettes and wasabi tuile





Entry of the moment
Zucchini gazpacho, arugula pesto, spinach-mozzarella spring rolls





RAVIOLES D'ESCARGOTS
Ravioles d'ecargots,sauce persillade et émulsion de Grana Padano






SALADE CAMPAGNARDE
Salade verte, oeuf poché, croustillant de reblochon, lardons paysans, légumes croquants, croutonsDISPONIBLE EN SALADE REPAS A LA CARTE
POSSIBILITE VEGE
Pork meat
Home Cooked
Gluten
Eggs
Milk
Mustard





DISHES You can also choose a dish from the CURRENT MENU

POULTRY BALLOTINE WITH MOREL SAUCE
Poultry roulade stuffed with mushroom duxelles, yellow wine and morel sauce, seasonal vegetables, soft potato pancake





PAVE DE THON MI CUIT SNACKE
Pave de thon mi-cuit au sésame,nouilles chinoises sautées aux légumes, émulsion de soja







Dish of the day
Sea bream fillet, Creole rice, candied butternut squash, shrimp bisque





Dish of the day
Veal blanquette, corn cake with hazelnuts, roasted cauliflower with paprika




DESSERTS, FAISSELLE AND CHEESES

Plate of LOCAL cheese
Plate of cheeses from our regionOn the menu right now: Duo
A la carte and Slate Menu: Trio
(non-contractual photo)



HOMEMADE CHOCOLATE VARIATIONS
Duo of iced-creamy chocolate, milk chocolate mousse in a dark chocolate shell, cocoa streusel, chocolate sauce, chocolate tuile, fresh raspberries







Dessert of the moment
Like an iced Snickers...but homemade




Dessert of the moment
You will be amazed...Rum and lime baba, mango whipped cream (alcohol-free option)





Faisselle salée ou coulis de fruits rouges
Coulis de fruits rouges et sucre ou crème fraiche et échalotte-ciboulette
Le Café Gourmand (sup 2€ dans Menu L'Ardoise)
Mignardises maison selon l'inspiration du Chef accompagné de son café, thé ou infusion.100% maison
SUPPLEMENT 2€ DANS MENU ARDOISE
(Photo non contractuelle)




MENU STARTER MAIN COURSE
Starter + Main course
30.00 €
STARTERS Possibility to choose the starters from the MENU OF THE MOMENT menu

Entrée du moment
Salade de quinoa, rillettes de saumon maison et tuile wasabi





Entrée du moment
Gaspacho de courgettes, pesto de roquette, nem épinards-mozzarella





SNAIL RAVIOLI
Snail ravioli, parsley sauce and Grana Padano emulsion






COUNTRY SALAD
Green salad, poached egg, crispy reblochon cheese, country bacon, crunchy vegetables, croutonsAVAILABLE AS A SALAD MEAL A LA CARTE
VEGETABLE POSSIBILITY





DISHES You can also choose a dish from the CURRENT MENU

BALLOTINE DE VOLAILLE SAUCE MORILLES
Roulade de volaille farcie à la duxelle de champignons, sauce vin jaune et morilles, légumes du moment, galette de pomme de terre moelleuse





PAVE DE THON MI CUIT SNACKE
Pave de thon mi-cuit au sésame,nouilles chinoises sautées aux légumes, émulsion de soja







Plat du moment
Blanquette de veau, galette de maïs aux noisettes, chou fleur rôti au paprika





Plat du moment
Filet de dorade sébaste, riz créole, butternut confit, bisque de crevettes




MENU MAIN COURSE DESSERT
Main course + dessert
30.00 €
DISHES You can also choose a dish from the CURRENT MENU

BALLOTINE DE VOLAILLE SAUCE MORILLES
Roulade de volaille farcie à la duxelle de champignons, sauce vin jaune et morilles, légumes du moment, galette de pomme de terre moelleuse





SEMI-COOKED TUNA SNACK
Semi-cooked tuna steak with sesame, stir-fried Chinese noodles with vegetables, soy emulsion







Plat du moment
Blanquette de veau, galette de maïs aux noisettes, chou fleur rôti au paprika





Plat du moment
Filet de dorade sébaste, riz créole, butternut confit, bisque de crevettes




DESSERTS, FAISSELLE AND CHEESES

Assiette de fromage LOCAUX
Assiette de fromages de notre régionEn menu du moment : Duo
A la carte et Menu L'Ardoise : Trio
(photo non contractuelle)



DECLINAISON MAISON AUTOUR DU CHOCOLAT
Duo de chocolat glacé-crémeux, mousse chocolat lait en coque de chocolat noir, streusel cacao, sauce chocolat, tuile chocolat, framboises fraiches







Dessert du moment
Comme un Snickers glacé..mais maison




Dessert du moment
Vous en serez baba...Baba au rhum et citron vert, chantilly à la mangue (possibilté sans alcool)





Salted cottage cheese or red fruit coulis
Coulis of red fruits and sugar or fresh cream and shallot-chives
The Café Gourmand (extra €2 in the L'Ardoise Menu)
Homemade delicacies inspired by the Chef, accompanied by coffee, tea or herbal tea.100% homemade
SUPPLEMENT 2€ IN SLATE MENU
(Non-contractual photo)




Net prices - Taxes and service included