Menu 29€
Starter + Main course + Dessert
29.00 €
Starters
Millefeuille d’Andouille aux Pommes, Caramélisé au Cidre
Association gourmande de saveurs normandes et une douce caramélisation au cidre, pour un mariage parfait entre terre et fruité.Home Cooked
Salade de lieu noir fumé à la Tomme de brebis locale de la Bergère du Val
Fraîs et gourmand, le goût délicat du lieu noir fumé, la douceur des pommes et le caractère authentique de la Tomme de la Bergère du Val (Manche 50). Parsemée de cerneaux de noix croquants et sublimée par une vinaigrette au vinaigre de cidre.Home CookedLocal Product
Terrine de Campagne Maison aux Pommes
L'authenticité des saveurs rustiques à la fraîcheur sucrée des pommes, apportant une touche acidulée qui équilibre délicatement la richesse de la viande. Reflet de la tradition et la simplicité d'un savoir-faire maison.Home Cooked
Velouté de Butternut, sublimé par une pointe de crème fraîche
Onctueux et délicatement relevé par une pointe de crème fraîche pour une touche de douceur en bouche.Home CookedVegetarian
Normandy Hole Revisited
Trou Normand revisité - La Capricieuse
(supplément +5€)3cl - Liqueur à base de lait de vache, de pommes bio et de Calvados.
Nez étonnamment fruité.
En bouche, la pomme et l’eau de vie se mêlent au lait pour une sensation de douceur, avec une légère acidité.
Finale longue et parfumée.
Main course
Normandy Carbonade with Cider from Maison Coquerel served with fresh fries
Beef stew with cider from Maison Coquerel, offering rich and melting flavors. Accompanied by fresh fries.Home CookedFrench beef
Sea bream fillet with rosemary cream, pan-fried autumn vegetables
The finesse of sea bream and the fragrance of rosemary cream, accompanied by a pan-fried autumn vegetables. A dish with balanced flavors.Home Cooked
Fondue d’endives aux saucisses fumées
Endives fondantes et des saucisses fumées pour un mélange de saveurs délicates et boisées, offrant un plat réconfortant.Home Cooked
Dessert
Duo de fromages régionaux
Grandma's crispy chocolate-hazelnut wafer
A crunchy delight with the comforting flavors of chocolate and hazelnut. This delicacy evokes childhood memories, offering a mix between the crunchiness of the wafer and the sweetness of chocolate-hazelnut.Home Cooked
Mousse Onctueuse à la Crème de Marron & son Sablé Breton
Légère et veloutée, servie avec son sablé breton croustillant. Un dessert qui allie la douceur des marrons à la texture sablée, offrant une expérience gourmande et réconfortante à chaque bouchée.Home Cooked
Gourmet apple rolls topped with salted butter caramel
Our gourmet apple rolls are a refined variation of the famous cinnamon rolls, but without the cinnamon. The dough is filled with melting apples, then topped with a homemade salted butter caramel.Home Cooked
Menu 45€
Starter + Main course + Dessert
45.00 €
Starters
Homemade foie gras with dried fruit chutney
Foie gras from the Pleinefage Farm, in Périgord Noir.
Home Cooked
Snail fricassee & pan-fried autumn vegetables with horseradish cream
This dish combines the tenderness of snails with the richness of seasonal vegetables, offering an explosion of flavors where the spiciness of horseradish enhances each bite.Local Product
Land & Sea in layers of scallops & beetroot with truffled olive oil
An elegant dish delicately combining fresh scallops and layers of beetroot, all enhanced by truffled olive oil.Home Cooked
Normandy Hole Revisited
Trou Normand revisité - La Capricieuse
(supplément +5€)3cl - Liqueur à base de lait de vache, de pommes bio et de Calvados.
Nez étonnamment fruité.
En bouche, la pomme et l’eau de vie se mêlent au lait pour une sensation de douceur, avec une légère acidité.
Finale longue et parfumée.
Main course
“Or Rouge” beef sirloin, pepper sauce and new potatoes
This tender and juicy piece of meat is grilled, capturing all the richness of its authentic taste. The simplicity of this preparation highlights the quality and tenderness of this meat offering a taste experience full of character and elegance.French beefRed GoldHome Cooked
Roasted monkfish with butter, butternut squash, chard and quince chutney
Delicacy of the monkfish and sweetness of the vegetables enhanced by the fruity acidity of the chutney, offering a harmony of flavors that will delight the taste buds.Home Cooked
Chinese noodles with root vegetables, nuts and sheep's cheese from Fermière du Val
Nourishing, enhanced with crunchy nuts and sheep's cheese from La Fermière du Val. A combination offering a balance of flavors, where the taste of vegetables meets the creamy richness of sheep's cheese.Home CookedLocal ProductVegetarian
Dessert
Nutella cookie with soft center and English cream
A generous cookie, crispy on the outside and with a soft Nutella heart, which will delight lovers of sweet treats. Served with custard. A regressive and comforting dessert, perfect for ending the meal on a sweet and creamy note.Home Cooked
Mousse Onctueuse à la Crème de Marron & son Sablé Breton
Légère et veloutée, servie avec son sablé breton croustillant. Un dessert qui allie la douceur des marrons à la texture sablée, offrant une expérience gourmande et réconfortante à chaque bouchée.Home Cooked
Rustic Apple and Pear Tart
A tasty combination of apples and pears wrapped in a crispy pastry. This tart highlights the simplicity of seasonal fruits, offering a balanced and enjoyable dessert to enjoy.Home Cooked
Trio of regional cheeses
Menu From Yesteryear
(by reservation only)
The legendary Thirteen Course Menu which made the establishment famous.
113.00 €
1
Appetizer
2
3 Oysters from Father Gus
Norman oyster farmer in Agon-Coutainville, in Manche (50).
3
Normandy-style snail casserole
Les Escargots de la Baie: A snail breeding farm in St Broladre (Ille et Vilaine - 35) in the Bay of Mont St Michel.4
Homemade Foie Gras flavored with Calvados and Brioche bread
Ducks raised at La Ferme de Pleinefage - Paulin - Périgord (24)5
Perfect egg and its Seasonal Creamy
Eggs from organically farmed laying hens from the Ferme Ô Manoir de Glam's, in Isigny Le Buat in Manche (50).6
Fish Fillet of the Moment
7
Norman Hole Revisited “La Capricieuse”
3cl - Liqueur made from cow's milk, organic apples and Calvados.Surprisingly fruity nose.
On the palate, apple and brandy mingle with milk for a sensation of sweetness, with a slight acidity.
Long and fragrant finish.
8
Tripe à la Mode de Caen
9
Piece of beef or lamb and seasonal vegetables
(depending on arrivals)Beef labeled “Red Gold”, exceptional Limousin beef.
Pré Salé lambs raised by Raphaël Morin, in Ceaux, in Manche (50), at the foot of Mont Saint Michel.
10
Our Norman Cheeses
11
Creamy Mousse and Seasonal Fruit Puree
12
Crepe “Between Two Worlds”
(Garnished with Calvados Flambée Apples and topped with Salted Butter Caramel)AOC Calvados from Maison Coquerel in Milly, in Manche (50).
13
The Pastry Chef's Inspiration
Children's Menu
Starter + Main course + Dessert
12.50 €
Starters
Plate of cold cuts
Seasoned tomato salad
Dishes
Breaded fish with fresh fries
Chopped Steak with fresh fries
Desserts
Strawberry ice cream cone
Vanilla ice cream cone
Homemade fruit salad
Net prices - Taxes and service included