OUR LAND/SEA TAPAS
Our 6 Prawns with pastaga 15 €
Our homemade Foie Gras 60g €12
Gravlax salmon 70g €12
Starters
Main course
Cheese
Dessert
TASTING MENU
Let yourself be guided by our chef
Tasting menu in 5 mini dishes
45.00 €
2-course SIGNATURE MENU
Starter + Main Course or Main Course + Dessert
Only from 18:30 to 22:30
24.90 €
Starters

ASPARAGUS
Spring shortbread with comté cheese, raw ham and asparagus


L'INCONTOURNABLE FOIE GRAS SUPPL +6€
Le foie gras de chez fano accompagné de toast et chutney


LA CREVETTE
Mayonnaise au yuzu, agrumes, pousses de salade, crevette marinées


LE GRAVLAX ( SUPPL 5 euros)
Saumon GRAVLAX et ses toasts mousse wasabi


LE SAUMON
Tartare de saumon , mangue, avocat et yuzu

Main course

THE TURBOT (+10€ EXTRA) ❤️
In the style of our risotto chef


CRYING TIGER OX
Blue beef/Thai style. A staple of Thai cuisine.



BOUILLABAISSE (signature dish)
Homemade bouillabaisse, its soup, its rouille, crouton

LA MER
Saint pierre du cap et ses coquillages, crème de carotte au jus de coquillages, sabayon curry
THE DUCK
Duck breast, Asian-style sweet, potato/chorizo mousseline


RED TUNA (supplement 10€)
Preparation by our chef, raw or semi-cooked, according to your choiceDessert

PLATE OF 10 CHEESES FROM KING CHEESE 20 EUROS
Assortment of 10 cheeses selected by the cheese king
PLATE OF 5 CHEESES FROM KING CHEESE (Supplement 4€)
Assortment of 5 cheeses selected by our cheese maker from the king of cheese

LA FRAISE
La fraise dans tout ces états...


LA GAUFRE
Incontournable !!!! Avec son chocolat et caramel beurre sale, chantilly, noisettes

THE APPLE
Chantilly apple, duo of raw and cooked apples, tonka bean caramel, and its sweet pastry


LE GOURMAND
Assortiment de notre chef selon son humeur

LE BABA
Baba liqueur d'anis, chantilly réglisse, glace réglisse et mirabelles3-course SIGNATURE MENU
Starter + Main Course + Dessert
(Only in the evening from 18:30 to 22:30)
30.90 €
Starters

L'ASPERGE
Sablé printanier comté, jambon cru et asperges


THE ESSENTIAL FOIE GRAS SUPPL +6€
Foie gras from fano with toast and chutney


THE SHRIMP
Yuzu mayonnaise, citrus fruits, salad shoots, marinated shrimp


GRAVLAX (EXTRA 5 euros)
GRAVLAX salmon and wasabi mousse toasts


SALMON
Salmon tartare, mango, avocado and yuzu

Main course

LE TURBOT( +10€ en SUPPL) ❤️
A la façon de notre chef risotto


BOEUF TIGRE QUI PLEURE
Boeuf bleu/ sgt façon thaï. Incontournable de la cuisine thaïlandaise.



LA BOUILLABAISSE ( plat signature)
Bouillabaisse maison , sa soupe , sa rouille, croûton

THE SEA
John Dory and shellfish, carrot cream with shellfish juice, curry sabayon
LE CANARD
Magret de canard , sucrées style asiatique, mousseline PDT/chorizo


LE THON ROUGE (suppl 10€)
Préparation de notre chef en cru ou mi cuit selon votre choixDessert

ASSIETTE DE 10 FROMAGES DU ROI FROMAGE 20 EUROS
Assortiment de 10 fromages sélectionnés par le roi fromage
ASSIETTE DE 5 FROMAGES DU ROI FROMAGE (Suppl 4€)
Assortiment de 5 fromages sélectionnés par notre fromagère du roi fromage

THE STRAWBERRY
The strawberry in all its forms...


THE WAFFLE
Inescapable !!!! With its chocolate and caramel dirty butter, whipped cream, hazelnuts

LA POMME
Chantilly manzana, duo de pommes crues et cuites, caramel fève de tonka , et sa pâte sucrée


THE GREEDY
Assortment of our chef according to his mood

THE BABA
Anise liqueur baba, licorice whipped cream, licorice ice cream and mirabelle plumsNet prices - Taxes and service included