SLATE MENU
Starter + Main course + Dessert
35.00 €
STARTERS You can also choose starters from the CURRENT MENU

Entrée du moment
Tartine de fromage frais aux herbes, légumes croquants et houmous de légumes.





Entry of the moment
Cream of celery and parsnip, blue cheese chantilly, hazelnut cracker






GOUGERE GARNIE
Gougère du Cordina garnie : sauce Mornay, fondue de poireaux et saucisse de MorteauPOSSIBILITE VERSION VEGETARIENNE !






DISHES You can also choose a dish from the CURRENT MENU

THE LAMB
Low temperature lamb chops, reduced thyme juice, pressed potatoes and seasonal vegetables(approx. 200g) (UK origin)





SALMON STONE IN WALNUT CRUST
Salmon fillet in a walnut and parsley crust, Mediterranean polenta, seasonal vegetables and marinière sauce





Dish of the day
Homemade salmon-spinach-ricotta lasagna with shrimp bisque




Dish of the day
Chicken fillet, eggplant caviar, mushroom sauce and potato pancake


DESSERTS, FAISSELLE AND CHEESES

Plate of LOCAL cheese
Plate of cheeses from our regionOn the menu right now: Duo
A la carte and Slate Menu: Trio
(non-contractual photo)



Dessert of the moment
Apple crumble, speculoos whipped cream





Dessert of the moment
Homemade chocolate crème brûlée



Salted cottage cheese or red fruit coulis
Coulis of red fruits and sugar or fresh cream and shallot-chives
Fondant chocolat noir du Chef
Fondant chocolat noir du Chef, sorbet maison à la framboise, crème chantilly vanille






The Café Gourmand (extra €2 in the L'Ardoise Menu)
Homemade delicacies inspired by the Chef, accompanied by coffee, tea or herbal tea.100% homemade
SUPPLEMENT 2€ IN SLATE MENU
(Non-contractual photo)




MENU STARTER MAIN COURSE
Starter + Main course
30.00 €
STARTERS Possibility to choose the starters from the MENU OF THE MOMENT menu

Entrée du moment
Crème de cèleri et panais, chantilly au bleu, cracker noisette






Entry of the moment
Fresh cheese toast with herbs, crunchy vegetables and vegetable hummus.





FILLED GOUGERE
Gougère du Cordina garnished: Mornay sauce, leek fondue and Morteau sausageVEGETARIAN VERSION POSSIBLE!
Pork meat
I love
Home Cooked
Chef's Suggestion
Gluten
Eggs
Milk






DISHES You can also choose a dish from the CURRENT MENU

L'AGNEAU
Côtes d'agneau basse température, jus réduit au thym, pressé de pommes de terre et légumes du moment(env 200g) (origine UK)





PAVE DE SAUMON EN CROUTE DE NOIX
Pavé de saumon en croûte de noix et persillade, polenta à la méditérranéenne, légumes du moment et sauce marinière





Plat du moment
Lasagnes maison saumon-épinards-ricotta, bisque de crevettes




Plat du moment
Filet de poulet, caviar d'aubergine, sauce champignons et galette de pommes de terre


MENU MAIN COURSE DESSERT
Main course + dessert
30.00 €
DISHES You can also choose a dish from the CURRENT MENU

L'AGNEAU
Côtes d'agneau basse température, jus réduit au thym, pressé de pommes de terre et légumes du moment(env 200g) (origine UK)





PAVE DE SAUMON EN CROUTE DE NOIX
Pavé de saumon en croûte de noix et persillade, polenta à la méditérranéenne, légumes du moment et sauce marinière





Plat du moment
Filet de poulet, caviar d'aubergine, sauce champignons et galette de pommes de terre



Plat du moment
Lasagnes maison saumon-épinards-ricotta, bisque de crevettes



DESSERTS, FAISSELLE AND CHEESES

Assiette de fromage LOCAUX
Assiette de fromages de notre régionEn menu du moment : Duo
A la carte et Menu L'Ardoise : Trio
(photo non contractuelle)



Dessert du moment
Crumble aux pommes, crème montée au spéculos





Dessert du moment
Crème brulée maison au chocolat



Faisselle salée ou coulis de fruits rouges
Coulis de fruits rouges et sucre ou crème fraiche et échalotte-ciboulette
Chef's Dark Chocolate Fondant
Chef's dark chocolate fondant, homemade raspberry sorbet, vanilla whipped cream






Le Café Gourmand (sup 2€ dans Menu L'Ardoise)
Mignardises maison selon l'inspiration du Chef accompagné de son café, thé ou infusion.100% maison
SUPPLEMENT 2€ DANS MENU ARDOISE
(Photo non contractuelle)




Net prices - Taxes and service included