Restaurant
We welcome you to the Restaurant L'Ecluse d'Amboise for lunch and dinner, from Tuesday to Saturday, from 12:00 p.m. to 1:30 p.m. for lunch and from 7:00 p.m. to 9:00 p.m. for dinner.
Children are welcome here (Gourmet Menu): they will be served the same dishes as their elders, but in reduced portions, so that they too can awaken their taste buds and pupils... because there is no old enough to love good things!
Payments: Cash, VISA, Mastercard, Check.
Restaurant vouchers only at lunchtime from Tuesday to Friday within the limit of €25
Children are welcome here (Gourmet Menu): they will be served the same dishes as their elders, but in reduced portions, so that they too can awaken their taste buds and pupils... because there is no old enough to love good things!
Payments: Cash, VISA, Mastercard, Check.
Restaurant vouchers only at lunchtime from Tuesday to Friday within the limit of €25
Mélanie & Arnaud
Producteurs Locaux
Merci à nos producteurs pour la confiance qu'ils nous accordent pour valoriser leurs produits (plat marqués d'une *)
Fruits et légumes
-Lionel Goupit, Saint Martin le Beau
-ESAT Dom.de Saint Gilles, Pontlevoy
-Le panier de la Jouesserie, Cangey
-ETS Tarnier, Beaulieu-lès-Loches
Champignons
-Champidélice, Mareuil sur Cher
Crèmerie et Fromages
-Mme Daguet, Montreuil en Touraine
-Bergerie du bois d'Enhus, Limeray
-Fromagerie Moreau, Pontlevoy
Viandes Boeuf, Agneau et Veau
-Les Abattoirs SOMAFER, Limousin
Volaille
-Sologne Frais, Blois
Porc, charcuterie
-Aux Charcuteries Gourmandes, Vallières les Grandes
Gibier
-Pascal Dufresnes, Mur de Sologne
Fruits et légumes
-Lionel Goupit, Saint Martin le Beau
-ESAT Dom.de Saint Gilles, Pontlevoy
-Le panier de la Jouesserie, Cangey
-ETS Tarnier, Beaulieu-lès-Loches
Champignons
-Champidélice, Mareuil sur Cher
Crèmerie et Fromages
-Mme Daguet, Montreuil en Touraine
-Bergerie du bois d'Enhus, Limeray
-Fromagerie Moreau, Pontlevoy
Viandes Boeuf, Agneau et Veau
-Les Abattoirs SOMAFER, Limousin
Volaille
-Sologne Frais, Blois
Porc, charcuterie
-Aux Charcuteries Gourmandes, Vallières les Grandes
Gibier
-Pascal Dufresnes, Mur de Sologne
Producteurs Locaux (Suite)
Farines
-Minoterie Bisson, Pruniers en Sologne
Pommes
-Azay-le -Rideau
Huiles
-Huileries Guénard, Noyers sur Cher
Infusion
-ESAT Dom. St Gilles, Pontlevoy
Pain d'Epices
-Maison du pain d'épices, Montrichard
Légumineuse
-Ferme des 4 vents, La Chapelle St Martin
Epices
-Terre Exotique
Jus de fruits et sodas
-Vergers de la Manse, Sepmes
La Loère, Tours
Poissons de Loire
AB Pêcheries de Loire, Carquefou
-Minoterie Bisson, Pruniers en Sologne
Pommes
-Azay-le -Rideau
Huiles
-Huileries Guénard, Noyers sur Cher
Infusion
-ESAT Dom. St Gilles, Pontlevoy
Pain d'Epices
-Maison du pain d'épices, Montrichard
Légumineuse
-Ferme des 4 vents, La Chapelle St Martin
Epices
-Terre Exotique
Jus de fruits et sodas
-Vergers de la Manse, Sepmes
La Loère, Tours
Poissons de Loire
AB Pêcheries de Loire, Carquefou
Producteurs de Vins
Nous tenons à remercier nos producteurs de vins locaux
➢ Domaine de la Grange Tiphaine, Amboise
➢ Xavier Frissant, Mosnes
➢ Domaine Bonnigal-Bodet, Limeray
➢ Domaine Plou et Fils, Chargé
➢ Domaine des Bessons, Limeray
➢ François Chidaine, Montlouis-sur Loire
➢ Domaine Vigneau-Chevreau, Chançay
➢ Domaine Huet, Vouvray
➢ Domaine d'Orfeuilles, Reugny
➢ Domaine Sauvète, Monthou-sur-Cher
➢ Vincent Ricard, Thésée
➢ Domaine Octavie, Oisly
➢ Escher et Thomas, Chissay-en-Touraine
➢ Domaine Cognard, Saint-Nicolas-de-Bourgueil
➢ Jacky Blot, Bourgueil
➢ Distillerie Girardot, Chissay en Touraine
➢ Domaine de la Grange Tiphaine, Amboise
➢ Xavier Frissant, Mosnes
➢ Domaine Bonnigal-Bodet, Limeray
➢ Domaine Plou et Fils, Chargé
➢ Domaine des Bessons, Limeray
➢ François Chidaine, Montlouis-sur Loire
➢ Domaine Vigneau-Chevreau, Chançay
➢ Domaine Huet, Vouvray
➢ Domaine d'Orfeuilles, Reugny
➢ Domaine Sauvète, Monthou-sur-Cher
➢ Vincent Ricard, Thésée
➢ Domaine Octavie, Oisly
➢ Escher et Thomas, Chissay-en-Touraine
➢ Domaine Cognard, Saint-Nicolas-de-Bourgueil
➢ Jacky Blot, Bourgueil
➢ Distillerie Girardot, Chissay en Touraine