SLATE MENU
Starter + Main course + Dessert
35.00 €
STARTERS You can also choose starters from the CURRENT MENU

Entry of the moment
Ficelle Bourguignonne: crepe filled with bacon, mushrooms, leeks, Mornay sauce with red wine, topped with a gratin





Entry of the moment
Avocado toast, poached egg, lemon vinaigrette





Salade de St Marcellin rôti en croustillant
Salade, légumes croquants, croustillants de St Marcellin rôtis au miel et noix






FILLED GOUGERE
Homemade fish terrine, peas and smoked paprika, lemon mayonnaise






DISHES You can also choose a dish from the CURRENT MENU

PRAWN SKEWER
Marinated prawn skewer, sautéed noodles with crunchy vegetables and Asian broth






FILET DE BOEUF
Filet de boeuf sauce au poivre du Chef, pommes grenailles rôties et légumes du moment(env 180g) (origiNE UE)





Plat du moment
Echine de porc braisée au romarin, pomme de terre farcie au fromage frais et crumble de noisettes, coco plats et carottes jaunes



Plat du moment
Pennes à la sicilienne, burratina au pesto



DESSERTS, FAISSELLE AND CHEESES

Plate of LOCAL cheese
Plate of cheeses from our regionOn the menu right now: Duo
A la carte and Slate Menu: Trio
(non-contractual photo)



Dessert of the moment
Red fruit macaroon





Dessert of the moment
Caramel and peanut rice pudding




Faisselle salée ou coulis de fruits rouges
Coulis de fruits rouges et sucre ou crème fraiche et échalotte-ciboulette
Le Café Gourmand (sup 2€ dans Menu L'Ardoise)
Mignardises maison selon l'inspiration du Chef accompagné de son café, thé ou infusion.100% maison
SUPPLEMENT 2€ DANS MENU ARDOISE
(Photo non contractuelle)





LIME MERINGUE PIE
Deconstructed lime meringue pie and homemade basil ice cream





MENU STARTER MAIN COURSE
Starter + Main course
30.00 €
STARTERS Possibility to choose the starters from the MENU OF THE MOMENT menu

Entrée du moment
Ficelle bourguignonne : crèpe fourrée lardons, champignons, poireaux, sauce Mornay au vin rouge gratinée





Entrée du moment
Avocado toast, oeuf poché, vinaigrette citron





Crispy roasted St. Marcellin salad
Salad, crunchy vegetables, crispy St Marcellin cheeses roasted with honey and walnuts






TERRINE DE POISSON
Terrine de poisson maison, petits pois et paprika fumé, mayonnaise montée au citron






DISHES You can also choose a dish from the CURRENT MENU

BROCHETTE DE GAMBAS
Brochette de gambas marinée, nouilles sautées aux légumes croquants et bouillon asiatique






BEEF FILLET
Beef fillet with Chef's pepper sauce, roasted new potatoes and seasonal vegetables(approx. 180g) (EU origin)





Plat du moment
Echine de porc braisée au romarin, pomme de terre farcie au fromage frais et crumble de noisettes, coco plats et carottes jaunes



Dish of the day
Sicilian-style penne with pesto burrata



MENU MAIN COURSE DESSERT
Main course + dessert
30.00 €
DISHES You can also choose a dish from the CURRENT MENU

BROCHETTE DE GAMBAS
Brochette de gambas marinée, nouilles sautées aux légumes croquants et bouillon asiatique






FILET DE BOEUF
Filet de boeuf sauce au poivre du Chef, pommes grenailles rôties et légumes du moment(env 180g) (origiNE UE)





Plat du moment
Pennes à la sicilienne, burratina au pesto




Dish of the day
Braised pork loin with rosemary, potato stuffed with cream cheese and hazelnut crumble, flat coconut and yellow carrots


DESSERTS, FAISSELLE AND CHEESES

Assiette de fromage LOCAUX
Assiette de fromages de notre régionEn menu du moment : Duo
A la carte et Menu L'Ardoise : Trio
(photo non contractuelle)



Dessert du moment
Macaron aux fruits rouges





Dessert du moment
Riz au lait caramel et cacahuètes




Salted cottage cheese or red fruit coulis
Coulis of red fruits and sugar or fresh cream and shallot-chives
The Café Gourmand (extra €2 in the L'Ardoise Menu)
Homemade delicacies inspired by the Chef, accompanied by coffee, tea or herbal tea.100% homemade
SUPPLEMENT 2€ IN SLATE MENU
(Non-contractual photo)





TARTE CITRON VERT MERINGUEE
Tarte citron vert meringuée destructurée et crème glacée au basilic maison





Net prices - Taxes and service included