OUR TAPAS
Starters

INCONTOURNABLE FOIE GRAS MAISON (suppl 6 euros)
INCONTOURNABLE FOIE GRAS MAISON, TOASTS Chutney
LA CHARCUTIÈRE
Terrine de notre chef aux cinq baieschutney maison et ses toasts

THE DUCHESS: (for 2 people)
Little sister of our Royale!Fingers, Accras, sea tapas, Charmagere

THE SEA
Savory yule log with seafood flavors: crab, salmon, prawns 🦐
THE ROYAL:
Cold meats, Cheeses, Sea Tapas, Chef's Accra, Fingers(For 3 to 4 people....)

THE APERO TOAST
Pot of your choice with toast(pumpkin, green olive, curry mango, hummus, eggplant, curry lentils, ginger carrot, pesto, coconut pineapple, chili pepper, beetroot)

LA VEGE:
Velouté de potimarron et poêlée de champignons 🍄🟫
THE Finger
Mozzarella sticksMain course
Dessert
RESERVE
Starter + Main Course or Main Course + Dessert
20.90 €
Starters

ESSENTIAL HOMEMADE FOIE GRAS (extra 6 euros)
UNMISSABLE HOMEMADE FOIE GRAS, TOASTS Chutney
THE CHARCUTER
Our chef's five-berry terrinehomemade chutney and toast

LA MER
Bûche salée aux saveurs de la mer: crabes , saumon, gambas 🦐
THE VEGETABLE:
Butternut squash soup and sautéed mushrooms 🍄🟫
LE MOMENT
Tataki de saumon ( sésames , soja , citron vert )Main course

LA CRIÉE
La gourmandise de nos belles côtes ( selon arrivage ) cabillaud , lieu , coquillages à la crème de safran
LA SAINT JACQUES ( supp 6€)
Poêlée de saint Jacques et son beurre blanc (supp 6e)
LE BURGER DE LA RÉSERVE :
Ultra gourmand, boeuf, fromage, lard , sauce baconnaise ( mayo , miel , ketchups, lard )
LE CANARD
Magret de canard rosé , gastrique de framboises, aligot Normand, carottes en deux façons
LE PLAT DE MAMIE
Boeuf bourguignon traditionnel et sa gourmandise de copeaux au foie gras
PIECE OF BEEF (extra 5th or 9th)
200g extra 5 eurosHomemade fries and crunchy salad
possible in 700g for 2 people
Dessert

LA FRAMBOISE
Charlotte pistaches , framboises, à la fleur d'oranger
LA GAUFRE
En mouillettes caramel/ chocolat chantilly amandes et noisettes grillées
THE PEAR
Moist cake with pears, almonds and chocolate
LE CHEESECAKE
Cheesecake au kinder Bueno tout simplement
LE FROMAGE
Assiette de Brie farcie mascarpone, pistaches et truffe
LE GOURMAND
Assortiment de notre chefThe Great RESERVE
Starter + Main Course + Dessert
27.90 €
Starters

INCONTOURNABLE FOIE GRAS MAISON (suppl 6 euros)
INCONTOURNABLE FOIE GRAS MAISON, TOASTS Chutney
LA CHARCUTIÈRE
Terrine de notre chef aux cinq baieschutney maison et ses toasts

LA MER
Bûche salée aux saveurs de la mer: crabes , saumon, gambas 🦐
LA VEGE:
Velouté de potimarron et poêlée de champignons 🍄🟫
THE MOMENT
Salmon tataki (sesame, soy, lime)Main course

THE CRUISE
Delicious seafood from our beautiful coasts (depending on availability): cod, pollack, shellfish in saffron cream sauce
THE SAINT JACQUES (supplement €6)
Pan-fried scallops with beurre blanc sauce (supplement 6€)
THE RESERVE BURGER:
Ultra gourmet, beef, cheese, bacon, baconnaise sauce (mayo, honey, ketchup, bacon)
THE DUCK
Pink duck breast, raspberry gastrique, Normandy aligot, carrots prepared two ways
GRANDMA'S DISH
Traditional beef bourguignon with a delicious foie gras shavings
PIÈCE DE BOEUF (supp 5e ou 9e)
200g suppl 5eurosFrites maison et salade croquante
possible en 700g pour 2personne
Dessert

THE RASPBERRY
Pistachio, raspberry, and orange blossom Charlotte
THE WAFFLE
In caramel/chocolate whipped almond and toasted hazelnut wafers
LA POIRE
Gâteau moelleux aux poires , amandes et chocolat
THE CHEESECAKE
Kinder Bueno cheesecake, plain and simple
CHEESE
Plate of Brie stuffed with mascarpone, pistachios and truffle
THE GREEDY
Assortment from our chefNet prices - Taxes and service included