OUR TAPAS
Starters
INCONTOURNABLE FOIE GRAS MAISON (suppl 6 euros)
INCONTOURNABLE FOIE GRAS MAISON, TOASTS ChutneyChef's Suggestion
LA CHARCUTIÈRE
Terrine Alençonnaise de Chez Barbé Traiteurchutney maison et ses toasts
THE DUCHESS: (for 2 people)
Little sister of our Royale!Fingers, Accras, sea tapas, Charmagere
LA MER :
Crème de panais, noisettes torréfiées pétoncles, picklesTHE ROYAL:
Cold meats, Cheeses, Sea Tapas, Chef's Accra, Fingers(For 3 to 4 people....)
THE APERO TOAST
Pot of your choice with toast(pumpkin, green olive, curry mango, hummus, eggplant, curry lentils, ginger carrot, pesto, coconut pineapple, chili pepper, beetroot)
THE VEGETABLE:
Vegetarian accras and its cream of the momentTHE Finger
Mozzarella sticksMain course
Dessert
RESERVE
STARTER and MAIN
Or
Dish and DESSERT
22.90 €
Starters
ESSENTIAL HOMEMADE FOIE GRAS (extra 6 euros)
UNMISSABLE HOMEMADE FOIE GRAS, TOASTS ChutneyChef's Suggestion
THE CHARCUTER
Alençon Terrine from Chez Barbé Traiteurhomemade chutney and toast
THE SEA :
Parsnip cream, roasted hazelnuts, scallops, picklesLA VEGE:
Accras végétariens et sa crème du momentTHE VELOUTÉ:
Cream of cauliflower, breaded shrimp and kaffir lime oilMain course
THE SEA CASSEROLE
Shrimp, fish, saffron beurre blanc, leek fondueTHE RESERVE BURGER:
Beef, veal, fourme d'ambert, tomme de Savoie, cocktail sauceChef's Suggestion
LE CABILLAUD
Dos de cabillaud basse température, huile vierge coriandre noisettes et passion , risotto maison et carottes glacéesLE PLAT DE MAMIE:
Mijoté de cochon en cocotte, façon bourguignonne saucisse de morteau, joue de porc, palerons confitDessert
Île flottante aux pralines
Façon Anne Sophie pic, amendes, amaretto, fleur d'orangerTHE WAFFLE
In caramel/chocolate whipped almond and toasted hazelnut wafersChef's Suggestion
CHOCOLATE:
Chocolate shortbread biscuit, chocolate mousse, whipped cream, caramel meringue, almonds, toasted hazelnutsTHE GREEDY
Our chef's assortmentpossible as a gourmet digestive with our arranged rums (additional €7)
PRALINE:
Praline ganache, speculoos crisp, pistachio financier, morello cherry confit, cherry sorbetNEM DE BRIE:(POSSIBLE EN Plat !)
Nem de brie sur lit de salade.....miel noisettesTHE GREAT RESERVE
Starter + Main Course + Dessert
28.90 €
Starters
INCONTOURNABLE FOIE GRAS MAISON (suppl 6 euros)
INCONTOURNABLE FOIE GRAS MAISON, TOASTS ChutneyChef's Suggestion
LA CHARCUTIÈRE
Terrine Alençonnaise de Chez Barbé Traiteurchutney maison et ses toasts
LA MER :
Crème de panais, noisettes torréfiées pétoncles, picklesLA VEGE:
Accras végétariens et sa crème du momentLE VELOUTÉ :
Velouté de chou fleur crevettes pané et huile au combawaMain course
LA CASSOLETTE DE LA MER
Crevettes, poisson, beurre blanc au safran, fondue poireauxLE BURGER DE LA RÉSERVE :
Boeuf, veau, fourme d'ambert, tomme de Savoie, sauce cocktailChef's Suggestion
TUNA
Low temperature cod back, virgin oil, coriander, hazelnuts and passion fruit, homemade risotto and glazed carrotsGRANDMA’S DISH:
Pork stew in a casserole, Burgundy style, Morteau sausage, pork cheek, candied shoulder bladesDessert
Floating praline island
Anne Sophie style: almonds, amaretto, orange blossomLA GAUFRE
En mouillettes caramel/ chocolat chantilly amandes et noisettes grilléesChef's Suggestion
LE CHOCOLAT :
Biscuit sablé au chocolat mousse chocolat chantilly caramel meringue amandes noisettes grilléesLE GOURMAND
Assortiment de notre chefpossible en digestif gourmand avec nos rhums arrangés (suppl 7€)
LE PRALIN:
Ganache pralin, croustillant spéculos, financier pistache, confit cerises griottes sorbet ceriseBRIE NEM: (POSSIBLE AS A Main Course!)
Brie spring rolls on a bed of salad...honey and hazelnutsNet prices - Taxes and service included